Hej Hå

Ja då var det dags för skola i morgon efter en otroligt lång men rolig fotbollshelg med Nol ik f99-00=)
Kan ju passa på att säga att vi förra veckan fick silver i alafors cup, grattis tjejer vilken otrolig fin fotboll ni bjöd på, ni jobbade på trots att vi inte hade några avbytare.
 
I helgen som nu var så spelade vi ytterby cup och för första gången så delade vi upp 99 orna och 00 orna så de fick spela i varsin klass :) 99 orna som spelade på lördagen, hade ett otroligt fint spel hela vägen och semifinalen var helt fantstisk och final platsen var så nära, men dommaren som gjorde flera misstag som avgjorde tillslut matchen och det blev förlust med 3-2. Tjejerna var otroligt besvikna och även vi ledare var oerhört förbannade på dommaren, men vi fick ta det som det var och tjejerna slutade på en tredje plats vilket inte heller är dåligt det. Grattis till en underbar cup och framförallt tack för fotbollen ni bjöd på =)



Vendela som var lagkapten för 99-laget fick stolt hissa upp pokalen =)



På söndagen var det 00 ornas tur som för första gången fick spela mot lag som var lika gammal som sig själva. De var väldigt nervösa med tanke på att de nu inte hade 99orna att luta sig emot förutom Angelika som då stod i mål även i detta laget. Tjejerna tog sig vidare på målskillnad från gruppen tillskillnad från 99orna som tog en klar gruppseger. Men i allafall 00orna tog sig vidare som tvåa i gruppen men i semifinalen brast det. Denna gången var det la inget att snacka om, det andra laget vann rättvist.
Efter allting sa vi ledare att vi nu skulle ta emot pris för att vi blev trea i turneringen, så svarade en av tjejerna " blev vi trea? Då är jag nöjd:D Jättegulligt =)
Tack för en bra cup tjejer ni kämpade på otroligt mycket, ni är starka =)


Elin som var kapten i 00-laget fick även hon ta emot och hissa upp pokalen =)


Så två helger med 3 pokaler, en andra plats och två tredjeplatser, ni är grymma tjejer =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0