HEJ HÅ

Såå uttråkad, här sitter man på en svenska lektion och trökar ut totalt, va fan björnar lever i skogen inte i skolan. Varför i helvete är jag instängd för? Det är la inget jäkla zoo eller? Låt mig komma ut i det fina vårvädret och äta, jag är sugen på BÄR, släpp ut mig Nuuuuuuuuu!!!!!

Hej Hå

Hejsan hoppsan, idag har varit en ganska lång dag, men snart blir det lite tv-serie tittande, tror Lost står på listan, vilket passar otroligt bra då jag själv oftast är ganska LOST. Aja whatever fan vad sugen jag blev på bär, kan det bero på att jag är hälften björn, skit it, livet leker and so does Miss björn. Haha inte ett inlägg kan göras seriöst, vad i hmhm kan det bero på? Ähh får väll skylla på den överdrivet långa sovtiden jag har haft. Ha det bra, because trust me, i will!


HEJHÅ

Ojjjj SHIT jag sommnade igen:O sjukt var trött jag var:P Men nu har jag vaknat återigen och är redo för en underbart go sommar:) Idag har jag ätit som bare den då jag var så hungrig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen:P Nä men för att bli lite seriös, så är det snart sommarlov och jag längtar som fan. Just nu är jag med en kompis, Josefine som för tillfället ligger och skrattar, åt vad har jag fan ingen aning om, hon har lite fel i skallen:P Ne men jag tror det var allt för denna gång:) see you later alligator;)

Äntligen vaken AGAIN!!!!!

Goddag jag har nu vaknat från mitt långa ide. Jag är nämligen dels människa, dels björn :) Men nu är jag här igen i det fina vårvädret=) Jag börjar bli lite sugen på bär, nu när allt börja växa i skogen, så vi ses om en liten stund, ha det bra och gå inte vilse!

RSS 2.0