LOVE


Åhhh jag fullkomligt älskar den här låten:D<3 Checka in den vetja =)



Filosofi lektion

Sitter nu här och har filosofi lektion, världens tråkigaste ämne elr?
Jaja det positiva är att om ca 20 min får jag gå hem=)



.....

Ja va fan ska man säga, KATASTROF. Hur kunde Amanda gå vidare i stället för Molly?  Aa svenska folket har la ingen koll, usch!

För att släppa idol ämnet men för att fortsätta på musik ämnet. Här är en coverJar of hearts, älskar denna covern, hittade den för ett tag sen, när jag gillade denna låten mycket =) Checka in vetja =)


Tjolahopp

Idag har det vart träning och det var nice, kan påpeka att den var ute, men med kläder efter väder så blir det perfa ;) Jag har knappt gjort något annat idag, stannade lite i skolan för att fixa klart samhällsarbetet med Emme så inte kul. Men aja Emelie bjöd åtminstone på en show då hon gjorde ett snyggt halk, såg ganska kul ut, men antagligen skrattade vi mest av trötthet. Fallet var åtminstone dagens skratt och klantighet =)





I mån är det religion prov



Det här är alltså vad jag nu borde göra, men hur kommer det sig då att jag inte gör det jag borde?




Jo för religion är så trök. Jag blir galen :O
Till och med gumman på utsidan av boken är ledsen, klart som fan att boken är dålig :O :P

Dålig bild jag vet, men prickarnavänstra sidan är ju tårar, stackars tant som får sitta på en religionsbok hela sitt liv och tröka sönder. Jag vet livlig fantasi, men även otroligt boring :P

Nu blir det att titta lite youtube klipp, sen får jag la försöka läsa lite om jag ska klara det där provet i mån ;)

Ha det gött, because I will :D


Talanger på youtube

Hittade denna covern för ett bra tag sedan och den är väldigt bra. Hon är oerhört duktig, lyssnar mycket på henne, checka gärna in framträdandet och hennes youtube kanal. =) http://www.youtube.com/user/AlexaMusicTV#g/u



GRATTIS EMELIE:D

GRATTIS vill jag säga till Emelie som idag är 18 år :D välkommen till vuxenvärlden :D 

                     

Hoppas du har haft en underbar dag, kramar :D<3               


Halloj

Idag har tjejerna spelat match, en härlig vinst med 3-0 =) De är så duktiga =)


Asså alla snackar ju om den nya serien Once Upon A Time, så  igår tänkte jag va fan jag kanske borde kolla vad det är för något, så det gjorde jag:) och jag fastnade direkt, så nedrans bra är det ju :D:D:D Först tyckte jag programet lät lite wierd när jag hörde talas om det, men shit den var mycket bättre än jag trodde. Jag rekommenderar er som inte har sett den att kolla in den =)



På tal om serier, förra avsnittet av glee är helt fantastiskt och det är även detta uppträdandet som jag bara inte kan sluta lyssna på :P Ta er en titt vetja=)

Santana är så otroligt bra, bästa sångerskan och karaktären i Glee, love her :D



Ha det bäst =)

Hallåhallå

Okej, Amanda P åkte ur idol igår, inte någon vidare chock, men tråkigt att svenska folket inte fattar hur talangfull hon är. Nu blir det att heja bästaste Moa och hålla tummarna på att Amanda F får lämna på fredag =)


Men på tal om talanger, inte så pjåkigt att vara 13 år med den här rösten, checka in vetja ;)


hejhej

Hur kommer det sig att en pluggdag aldrig blir en pluggdag :s är det så för alla elr är det bara jaa ? Men ja whatever liksom. Idag har ja haft en bra dag med Josse som faktiskt fått körkort idag :-) grattis grattis och hundra grattis:-) kändes bra att vara den första att åka med henne på den stora dagen :-) I alla fall nu blir det la att spela lite wordfeud ja jag vet jag är så jäkla besatt men aja. Ha det gött, tack och hej leverpastej

hejhej

Idag är jag väldigt trött och jag tror att jag har feber, Men dagen har ändå vart jättebra då tjejerna var grymma På deras första nio-manna match :) ett riktigt fint spel Ledde till en vinst med 8-0 :) skönt för tjejerna med en Sådan fin start :) I mån är det skola i allafall, inte jättetaggad direkt, men jaja Blir nog bra ändå. Ha det gött !!!

hallå elr

Hejsan på er :) idag blir det antagligen en plugga dag, segt men det behövs ! I morgon är det dags för första matchen i novemberserien, och första gången på nio-manna för tjejerna, Håll tummarna för dem :) Ha det gött så länge :)

Hej

Sorry för den fruktansvärt dåliga uppdateringen!
Det har hänt en del sen sist, det största är ju att jag har blivit vuxen ;)=)

I allafall jag ska försöka börja blogga igen =)

För de som inte hittar mig på facebook, så är den borttagen=) Jag strejkar haha, förstår att ni inte fattar vad jag menar och jag låter det vara så =)

Jag har i allafall skaffat twitter, checka gärna in och följ mig där ---->   http://twitter.com/#!/Mikaelaa93


Här är ett klipp från true talent, från i söndags då deltagarna fick sjunga med sina coacher, i allafall så älskar jag detta =)  ---> http://www.youtube.com/watch?v=k4OLDlJsz0E&feature=BFa&list=LLBAwhkNu6cTBA6_mp-X_5dw&lf=plpp_video

Ha det bra =) jag lovar att det inte ska dröja tills nästa inlägg:D


RSS 2.0